Jade Massagebed

Prijs: 1.950,00 €

Het Jade Massagebed is bij uitstek geschikt voor een intensieve massage middels JADE-stenen ondersteund door infrarood warmte.
Het Jade Massagebed wordt veel gebruikt door mensen met rugklachten. Dagelijks gebruik van het bed verlicht bij veel mensen de klachten.

202536_Thermal_Jade_Massage_Bed

De ingebouwde rollers bewegen langzaam over de rug en zorgen voor een intensieve massage van de ruggenwervel gebied. De verwarmde rollers zorgen voor een intensieve warmte direct op de spieren. De warmte verbeterd de doorbloeding van de spieren waardoor de massage effectiever wordt. Het voet- en kuitdeel is voorzien van een tril en klopmassage.

Infrarood
Het Jade Massagebed heeft 2 infraplaten die werken op basis van F.I.R.  infrarood. (Far Infrared Radiation – Verre infrarode Straling). Infrarood is niet anders dan niet zichtbaar licht. De infrarood straling zorgt voor verbetering van de bloedsomloop, daarnaast heeft het een positieve invloed op tal van functies in het lichaam en is het ondersteunend aan het herstel van veel kwalen en ziekten.

Accupressuur en Moxatherapie
Naast de verwarmde rollers is het Jade Massagebed voorzien van warmte “projectoren” (infrarood straling), hiermee wordt ingespeelt op de Moxatherapie, waarbij warmte wordt overgebracht naar de accupuntuurpunten in het lichaam.

Het Jade Massagebed speelt in het effect van accupressuur, waarbij de bewegende massagerollers langs een aantal belangrijke accupuntuur punten komen welke zitten langs de wervelkolom. De rollers bereiken het gebied van de hals tot aan het heiligbeen.
Massage van de wervelkolom heeft een positief effect op het kalmeren van het zenuwstelsel, het verminderd stress en heeft een positief effect op de bloedscirculatie.

Incl 2 verschillende jadesteen verwarmde hand massage consoles ter bevordering van de bloedcirculatie in de opper en lederhuid.

Geeft ontspanning, versterkt de vitaliteit en ontstrest.

Massagekenmerken Jade Massagebed

  • massage van de rug middels op- en neer bewegende rollers
  • rug wordt verwarmd middels warmte elementen voor verbetering van doorstroming doorbloeding. Hiermee wordt ingespeelt op de Moxatherapie, waarbij warmte wordt overgebracht naar de accupuntuurpunten in het lichaam.
  • voorzien van 2 jadesteen modulen voor warmte op armen, benen, bovenzijde lichaam. Kleine module heeft 5 verwarmingselementen, de grote modulen heeft 15 verwarmingselementen en is beweegbaar.
  • temperatuur instelbaar van 40 tot 70 graden
  • ruggedeelte en voetdeel zijn horizontaal verstelbaar (elektrisch)
  • kuit-voet deel deel is voorzien van tril en klopmassage.
  • voorzien van MP3 speler
  • S- profielrail voor intensieve massage van de rug

Massageprogramma’s

  • 6 automatische massageprogramma’s met een massageduur van 40 minuten
  • handmatige instelbaar

Specificaties

Afmetingen bed 210×60×52 cm (lxbxh)
Breedte bed incl console 80 cm
Gewicht 135 kg
Wattage 600 watt
Veiligheidsclassificatie Class 1 – Type B

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]