Kapsalon

Hoewel de massagestoel in de kapsalon niet vreemd is, willen we je toch je aandacht vragen om een massage op een andere manier te laten beleven door je klanten.

We willen graag met je in gesprek komen om met een massagestoel het wachten voor klanten op een andere en vernieuwende manier aangenaam te maken. Wachten komt in de salon natuurlijk voor op het moment dat het haar gekleurd wordt, maar wellicht is je klant iets te vroeg. Deze twee momenten zijn uitermate geschikt om je klant een massage aan te bieden.

 

 SL-T101

Ideale keuze om uw bezoekers en of klanten te verwennen in korte tijd. Het is uitgerust met de nieuwste technologie betreffende het muntsysteem.

 

elektronische massagestoel,elektronische massagestoel irest, irest slt101De voordelen:

  • Klant is vaker op tijd
  • klant is meer ontspannen
  • Wachten wordt leuk
  • Klanten komen er voor terug
  • Klanten praten positief over jou salon met hun vrienden

PRIJS: 1850,00 €

Klik hier voor meer informatie over deze massagestoel.

 

Spa Massagestoel

Spa massgestoel SL G630 irestDe spa massagestoel is een ideale stoel voor iedere pedicure die een cosmetische voetbehandeling geeft. De stoel geeft de klant een intense ontspanningsmassage.

De spabak met vaste water aan- en afvoer maakt het werken met water erg prettig. Altijd voldoende water op de juiste temperatuur en de douchekop om de voeten na bijv een scub makkelijk af te spoelen.

PRIJS 2270,00 €

Klik hier voor meer informatie over deze spa massagestoel.