Schoonheidssalons

Duidelijk is dat Wellness een sterk opkomende trend is in gezond leven & werken. Een trend die veel commerciële mogelijkheden biedt voor saunabedrijven, beautysalons, sport- en fitnesscentra, zonnebankcentra, spa’s en hotels.

In meer en meer Wellnessbedrijven worden steeds vaker massages aangeboden in verschillende vormen: masseur, hotstone massage,  voetmassage etc. De massage biedt vooral ontspanning en vermindering van spierspanning.

Als uitbreiding hierop is een massagestoel te overwegen om klanten maar wellicht ook uw eigen medewerkers een moment van ontspanning te bieden.
Voordeel van een massagestoel is daarnaast de laagdrempeligheid en 24/7 beschikbaarheid. Uw klanten kunnen de massage gekleed ondergaan.

 

 SL-T101

Ideale keuze om uw bezoekers en of klanten te verwennen in korte tijd. Het is uitgerust met de nieuwste technologie betreffende het muntsysteem.

 

elektronische massagestoel,elektronische massagestoel irest, irest slt101De voordelen:

  • Klant is vaker op tijd
  • klant is meer ontspannen
  • Wachten wordt leuk
  • Klanten komen er voor terug
  • Klanten praten positief over jou salon met hun vrienden

PRIJS: 1850,00 €

Klik hier voor meer informatie over deze massagestoel.

 

 

Spa massagestoel

Spa massgestoel SL G630 irestDe spa massagestoel is een ideale stoel voor iedere pedicure die een cosmetische voetbehandeling geeft. De stoel geeft de klant een intense ontspanningsmassage.

De spabak met vaste water aan- en afvoer maakt het werken met water erg prettig. Altijd voldoende water op de juiste temperatuur en de douchekop om de voeten na bijv een scub makkelijk af te spoelen.

Prijs 2270,00 €

Klik hier voor meer informatie over deze spa massagestoel.